Drie Real Madrid-jeugdspelers gearresteerd voor verspreiding van seksvideo met minderjarige

Afgelopen week hebben de Spaanse autoriteiten drie jeugdspelers van Real Madrid gearresteerd voor het verspreiden van een seksvideo met een minderjarige. De jongens, die tussen de 16 en 17 jaar oud zijn, werden gearresteerd nadat de politie een onderzoek had ingesteld naar de verdeling van de video.

Volgens de politie werd de video verspreid via sociale media en WhatsApp-groepen. Het slachtoffer is een meisje van 15 jaar oud. De politie zegt dat de video is verspreid door de jongens om het meisje te vernederen.

De jongens zijn gearresteerd en staan nu terecht voor hun daden. Ze kunnen worden veroordeeld tot maximaal twee jaar gevangenisstraf.

Real Madrid heeft laten weten dat ze de situatie zeer serieus nemen en dat ze het gedrag van de jongens afkeuren. Ze hebben ook aangekondigd dat ze maatregelen zullen nemen tegen de spelers, waaronder een mogelijke schorsing.

Het incident is een goede herinnering aan alle jongeren om verstandig om te gaan met sociale media. Het verspreiden van seksueel expliciet materiaal met minderjarigen is een strafbaar feit en kan leiden tot ernstige gevolgen.