Drie mensen gewond geraakt bij grote aardverschuiving op snelweg bij Zweedse stad Göteborg

Afgelopen zaterdag heeft een grote aardverschuiving plaatsgevonden op de snelweg bij de Zweedse stad Göteborg. Drie mensen raakten hierbij gewond.

De aardverschuiving vond plaats op de E20-snelweg in de buurt van de stad. Volgens de politie was er een enorme lawine van aarde en stenen die de weg versperde. Er waren verschillende auto’s betrokken bij het ongeluk, waaronder een vrachtwagen.

De brandweer en politie waren snel ter plaatse om de slachtoffers te helpen. De drie mensen die gewond raakten, werden naar het ziekenhuis gebracht voor verdere behandeling.

De oorzaak van de aardverschuiving is nog niet bekend, maar er wordt vermoed dat het te maken heeft met de regenval in de regio. De autoriteiten hebben de weg afgesloten voor verkeer totdat de situatie is geëvalueerd en de weg is schoongemaakt.

De autoriteiten hebben gevraagd om voorzichtig te zijn als je in de buurt van de E20-snelweg bent, omdat er mogelijk nog meer aardverschuivingen kunnen optreden. Ze raden ook aan om in geval van nood contact op te nemen met de politie of brandweer.

Het is een schokkende gebeurtenis voor de bewoners van Göteborg, maar gelukkig zijn er geen ernstige verwondingen gemeld. We hopen dat iedereen die bij het ongeluk betrokken was, een spoedig herstel zal ervaren.