Drie kinderen vinden vijf bommen tijdens het spelen in Brabants bos

Vandaag hebben drie kinderen een schokkende ontdekking gedaan tijdens het spelen in het bos in Brabant. De kinderen, die uit de omgeving van Eindhoven komen, vonden vijf bommen terwijl ze aan het spelen waren.

De bommen zijn gevonden in een bosgebied dat bekend staat als het ‘Kleine Strand’ en ligt ten noorden van Eindhoven. De politie is ter plaatse gekomen om de bommen te onderzoeken. Volgens de politie zijn de bommen oud en niet meer in staat om te exploderen.

De politie heeft de ouders van de kinderen verzocht om hun kinderen te waarschuwen voor het vinden van vreemde voorwerpen in het bos. Ze moeten er altijd rekening mee houden dat er gevaarlijke dingen kunnen liggen die ze niet moeten aanraken.

De politie heeft ook een onderzoek ingesteld om te achterhalen hoe de bommen in het bos terecht zijn gekomen. Er wordt vermoed dat de bommen afkomstig zijn uit de Tweede Wereldoorlog.

De politie roept iedereen op om alert te blijven als ze in het bos spelen of wandelen. Als je iets vreemds vindt, moet je direct contact opnemen met de politie.