Drie doelpunten in blessuretijd maken historische slotfase bij NEC-FC Volendam

De laatste wedstrijd van NEC tegen FC Volendam was een historische slotfase. In de laatste minuten van de wedstrijd scoorde NEC drie doelpunten in blessuretijd. Hierdoor won NEC de wedstrijd met een uiteindelijke score van 4-2.

Het was een spannende wedstrijd, waarin NEC de hele tijd achter stond. Na een aantal kansen voor beide teams, scoorde FC Volendam in de tweede helft de 1-2. Toen leek het erop dat NEC de wedstrijd zou verliezen, maar in de laatste minuten van de wedstrijd wist NEC de achterstand om te buigen in een voorsprong.

In de laatste minuut scoorde NEC de gelijkmaker, waarna ze in de blessuretijd nog twee doelpunten maakten. Deze drie doelpunten in blessuretijd maakten de historische slotfase compleet. NEC won de wedstrijd met een uiteindelijke score van 4-2 en kon zo hun tweede overwinning van het seizoen binnenhalen.

Deze overwinning was vooral belangrijk voor NEC, omdat het hun tweede overwinning van het seizoen was. Het geeft hen hoop dat ze dit seizoen nog meer successen kunnen behalen. Deze historische slotfase zal zeker een inspiratiebron zijn voor NEC om verder te gaan met hun succesvolle seizoen.