Drie doden en zeventien gewonden na grote brand in Zuid-Franse stad Grasse

Vandaag heeft een grote brand in de Zuid-Franse stad Grasse geleid tot een tragisch aantal slachtoffers. Drie mensen zijn om het leven gekomen en zeventien anderen zijn gewond geraakt.

De brand begon rond middernacht in een appartementengebouw in het centrum van de stad. Het vuur verspreidde zich snel door het gebouw, waardoor veel bewoners hun huizen moesten verlaten. De brandweer kwam ter plaatse om de brand te blussen, maar het duurde uren voordat het vuur onder controle was.

De autoriteiten hebben bevestigd dat drie mensen zijn omgekomen bij de brand. Ze zijn nog niet geïdentificeerd, maar het zou gaan om twee volwassenen en een kind. Ook zijn er zeventien mensen gewond geraakt, waarvan er twee in kritieke toestand zijn.

De oorzaak van de brand is nog onbekend, maar de autoriteiten hebben aangegeven dat ze een onderzoek zullen starten om de oorzaak te achterhalen.

Deze tragedie heeft veel verdriet en verwarring gebracht in de stad Grasse. De autoriteiten hebben aangegeven dat ze alles in het werk stellen om de slachtoffers en hun families te helpen.