Drie doden bij ongeval met spookrijder op de A1, waaronder twee kinderen

Drie doden bij ongeval met spookrijder op de A1, waaronder twee kinderen

Drie mensen zijn dinsdagavond om het leven gekomen bij een ernstig verkeersongeval op de A1, waaronder twee kinderen. Het ongeval gebeurde rond 21.30 uur op de A1 ter hoogte van het dorpje Oostwold, in de provincie Groningen.

Volgens de politie was er sprake van een spookrijder. Er was een auto op de weg die niemand bestuurde. De auto reed in de verkeerde richting en botste frontaal op een andere auto. In de auto die werd geraakt zaten vier personen, waaronder twee kinderen. De bestuurder en twee inzittenden, waaronder de twee kinderen, zijn ter plaatse aan hun verwondingen overleden. De vierde inzittende is met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de toedracht van het ongeval. Er is nog geen informatie vrijgegeven over de identiteit van de overledenen. De politie roept getuigen op om informatie te delen over het ongeval.

Het ongeval heeft veel schokkende reacties teweeggebracht bij mensen in de omgeving. De gemeente Oostwold heeft een rouwregister geopend waar mensen hun condoleances kunnen uitspreken voor de slachtoffers en hun familie.

Het verkeer op de A1 is tijdelijk stilgelegd om de politie te laten onderzoeken wat er precies is gebeurd. De weg is intussen weer opengesteld voor het verkeer.

Het ongeval is een tragisch voorbeeld van hoe gevaarlijk het kan zijn als er sprake is van spookrijders op de weg. Het is belangrijk dat mensen er altijd rekening mee houden dat er onverwachte situaties kunnen ontstaan en dat ze hierop voorbereid zijn.