Drie aanhoudingen na aanslag op Zweedse voetbalfans in België

Drie aanhoudingen na aanslag op Zweedse voetbalfans in België

In België zijn dinsdag drie mensen aangehouden na een aanslag op Zweedse voetbalfans. De aanslag vond plaats in de stad Brugge, waar een groep Zweedse voetbalfans was om een wedstrijd te bezoeken.

De Belgische autoriteiten hebben bevestigd dat de aanslag was gericht op de Zweedse voetbalfans. Er zijn drie verdachten aangehouden, maar de identiteit van de verdachten is nog niet bekend gemaakt.

Volgens de politie was de aanslag gericht op een groep Zweedse voetbalfans die op weg waren naar het stadion voor de wedstrijd. Er zijn geen gewonden gemeld, maar er is wel materiële schade aangericht.

De politie heeft een onderzoek ingesteld om de verdachten te identificeren en meer informatie over de aanslag te verkrijgen. De Belgische autoriteiten hebben ook een verklaring uitgegeven waarin ze de Zweedse voetbalfans bedanken voor hun kalmte en medewerking tijdens de aanslag.

Het is nog niet duidelijk waarom de verdachten de aanslag hebben gepleegd, maar de autoriteiten zijn vastbesloten om de daders te vinden en te vervolgen. Ze hebben ook toegezegd dat ze alles in het werk zullen stellen om ervoor te zorgen dat dit soort incidenten in de toekomst niet meer voorkomen.