Drentse grensregio-bewoners gewaarschuwd door Duitse politie om niet naar Duitsland te reizen

Drentse grensregio-bewoners gewaarschuwd door Duitse politie om niet naar Duitsland te reizen

Drentse grensregio-bewoners zijn gewaarschuwd door de Duitse politie om niet naar Duitsland te reizen. De Duitse autoriteiten hebben deze waarschuwing gegeven vanwege de verspreiding van het coronavirus.

De Duitse politie heeft bewoners uit de Drentse grensregio gewaarschuwd om niet naar Duitsland te reizen, tenzij het absoluut noodzakelijk is. De autoriteiten hebben deze maatregel genomen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

De Duitse autoriteiten hebben ook bepaalde regels ingesteld voor mensen die toch naar Duitsland reizen. Zo moeten reizigers een gezondheidsverklaring invullen en een negatieve coronatest kunnen tonen. Daarnaast moeten reizigers bij aankomst in Duitsland in quarantaine gaan.

De Duitse autoriteiten hebben aangegeven dat deze maatregelen nodig zijn om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Ze hopen dat door deze maatregelen de verspreiding van het virus onder controle kan worden gehouden.

De Drentse grensregio-bewoners wordt geadviseerd om de waarschuwing van de Duitse autoriteiten serieus te nemen en alleen naar Duitsland te reizen als het absoluut noodzakelijk is.