Douane heeft deze maand al meer dan 1.500 kilo cocaïne onderschept in Rotterdam.

Douane heeft deze maand al meer dan 1.500 kilo cocaïne onderschept in Rotterdam.

De Nederlandse douane heeft deze maand een enorme hoeveelheid cocaïne onderschept in Rotterdam. In totaal werd meer dan 1.500 kilo cocaïne onderschept, wat een waarde heeft van meer dan €100 miljoen.

Het onderscheppen van de cocaïne was het resultaat van een intensief onderzoek dat de afgelopen maanden werd uitgevoerd door de douane. Het onderzoek begon na een tip van de politie over een mogelijke cocaïne-smokkel.

De douane heeft de cocaïne onderschept in verschillende containers die op weg waren naar Nederland. De containers bevatten verschillende soorten producten, waaronder kleding, schoenen en andere goederen. Onder deze goederen bevonden zich ook de 1.500 kilo cocaïne.

De douane heeft de verdachten gearresteerd die verantwoordelijk waren voor de smokkel van de cocaïne. De verdachten worden momenteel verhoord door de politie en er wordt verwacht dat ze binnenkort zullen worden berecht.

Het onderscheppen van de cocaïne is een grote overwinning voor de Nederlandse douane. Het toont aan dat de douane effectief is in het opsporen van illegale activiteiten en het voorkomen van drugsgerelateerde criminaliteit.