Dortmund wint door doelpunt van Frimpong in slotfase tegen Köln

Dortmund heeft zondag een spectaculaire overwinning behaald tegen Köln. In de slotfase van de wedstrijd scoorde de jonge Ghanaanse middenvelder Gideon Frimpong het winnende doelpunt.

Dortmund begon sterk aan de wedstrijd en was al snel de betere ploeg. Köln kon echter nog steeds gevaarlijk zijn en het duurde tot de tweede helft voordat Dortmund echt de overhand kreeg. In de 63e minuut scoorde Dortmund de 1-0 door een doelpunt van Erling Haaland.

Köln bleef echter strijden en kreeg in de 79e minuut de gelijkmaker. Dit bracht de spanning weer terug in de wedstrijd. In de slotfase leek het erop dat de wedstrijd in een gelijkspel zou eindigen, maar in de 90e minuut scoorde Gideon Frimpong het winnende doelpunt voor Dortmund.

Het was een verdiende overwinning voor Dortmund, die een goede prestatie liet zien. Köln speelde ook goed, maar kon uiteindelijk niet voorkomen dat Dortmund won.

Het winnende doelpunt van Frimpong was een geweldige prestatie en hij kreeg veel lof van zijn teamgenoten. Het is duidelijk dat hij een belangrijke speler is voor Dortmund en dat hij een grote toekomst heeft bij de club.