Dortmund slaagt er voor vijfde keer op rij niet in om te winnen, ondanks goal Malen

Dortmund slaagt er voor vijfde keer op rij niet in om te winnen, ondanks goal Malen

Dortmund heeft voor de vijfde keer op rij niet gewonnen, ondanks dat Jadon Sancho een goal heeft gemaakt. Het team van Borussia Dortmund had een goede start in de wedstrijd tegen Mainz 05, maar het kon de voorsprong niet vasthouden. Uiteindelijk eindigde de wedstrijd in een gelijkspel.

De wedstrijd begon met een doelpunt van Jadon Sancho in de tweede minuut. Het leek erop dat Dortmund de wedstrijd zou winnen, maar Mainz 05 kwam terug in de wedstrijd en scoorde een doelpunt in de twintigste minuut. Na de gelijkmaker bleef het spannend tot het einde, maar er werd geen winnaar gekozen.

Het is al vijf wedstrijden geleden dat Dortmund heeft gewonnen. De ploeg heeft het moeilijk gehad in de laatste weken, waardoor ze steeds verder achterop raken in de competitie. Hoewel ze een goede start hadden, lijkt het erop dat Dortmund moeite heeft om te winnen.

Hoewel de fans teleurgesteld zijn over het resultaat, is er ook enige hoop. Er zijn nog veel wedstrijden te spelen en als Dortmund de juiste tactiek vindt, kan het nog steeds een goed seizoen hebben. Het team moet blijven werken aan hun spel en hopen dat ze binnenkort weer kunnen winnen.