Doodsoorzaak van man na nieuwjaarsduik in Noord-Frankrijk bekend

Een tragisch ongeval heeft zich voorgedaan in Noord-Frankrijk. Een man is om het leven gekomen nadat hij op oudejaarsdag een duik had genomen in de rivier de Somme. De autoriteiten hebben nu bevestigd dat de doodsoorzaak van de man een hartstilstand was.

De man, die in het departement Somme woonde, was met een groep vrienden aan het feestvieren toen hij besloot om een duik te nemen in de rivier. Hoewel het water koud was, leek de man geen problemen te ondervinden. Maar toen hij uit het water kwam, begon hij plotseling te stuiptrekken en viel hij op de grond.

De vrienden van de man probeerden hem te reanimeren, maar helaas was hun inspanning vruchteloos. De man werd naar het ziekenhuis gebracht, maar daar kon niets meer voor hem worden gedaan. De autoriteiten hebben nu bevestigd dat de doodsoorzaak van de man een hartstilstand was.

Het incident is een tragische herinnering aan de gevaren die verbonden zijn aan het nemen van een duik in koud water. Hoewel het verleidelijk kan zijn om te gaan zwemmen in koud water, kan dit gevaarlijk zijn. Daarom wordt iedereen die van plan is om te gaan zwemmen in koud water, aangeraden om dit alleen te doen onder toezicht van een professionele reddingsdienst.