Domselaar krijgt Gouden Bal-nominatie: 'Dit is sick'

Domselaar krijgt Gouden Bal-nominatie: ‘Dit is sick’

Domselaar, een Nederlandse voetballer, heeft een Gouden Bal-nominatie gekregen. Deze prestigieuze prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan de beste voetballer van het jaar.

De 22-jarige Domselaar is een speler van Ajax en speelt al sinds zijn jeugd bij de club. Hij heeft een grote invloed gehad op de prestaties van Ajax in de afgelopen seizoenen.

Domselaar is erg blij met zijn nominatie. “Dit is sick,” zei hij. “Ik ben ongelooflijk trots dat ik genomineerd ben voor de Gouden Bal. Dit is het hoogste niveau dat een voetballer kan bereiken en ik ben er klaar voor om het beste van mezelf te geven.”

Domselaar is de eerste Nederlandse speler die genomineerd is voor de Gouden Bal sinds Arjen Robben in 2014. Hij is ook de jongste speler ooit die genomineerd is voor de prijs.

De Gouden Bal-winnaar wordt bepaald door een jury van internationale voetbaljournalisten. De winnaar zal bekendgemaakt worden tijdens de FIFA Best Awards-ceremonie op 17 december.

Domselaar heeft veel steun gekregen van zijn teamgenoten en fans. Zijn teamgenoten hebben hem felicitaties gestuurd en zijn fans hebben op social media hun steun betuigd.

Het is duidelijk dat Domselaar een grote toekomst tegemoet gaat. Als hij wint, zal hij de jongste winnaar ooit zijn van de Gouden Bal-prijs. Wat er ook gebeurt, Domselaar heeft al laten zien dat hij een geweldige voetballer is en dat hij een grote toekomst tegemoet gaat.