Dominic West geeft uitleg over beëindiging vriendschap met Prins Harry: 'Ik was te openhartig'

Dominic West geeft uitleg over beëindiging vriendschap met Prins Harry: ‘Ik was te openhartig’

Dominic West heeft uitleg gegeven over zijn beëindigde vriendschap met Prins Harry. De acteur, bekend van de tv-serie The Affair, was vrienden met Harry sinds hun schooltijd. Maar de vriendschap kwam abrupt ten einde toen West openhartig sprak over Harry’s verhuizing naar Amerika.

West vertelde aan de BBC dat hij ‘te openhartig’ was geweest in zijn interview met de krant The Times. “Ik had niet moeten praten over Harry’s verhuizing naar Amerika. Dat was een fout van mij”, zei West.

Hoewel West niet precies wist waarom de vriendschap beëindigd was, zei hij dat hij het ‘heel erg jammer’ vond. “Ik heb veel respect voor Harry en ik ben dankbaar voor de tijd die we samen hebben gehad”, zei hij.

West vertelde ook dat hij hoopte dat hij en Harry op een dag weer vrienden zouden worden. “Ik ben er zeker van dat we op een dag weer vrienden zullen zijn. Ik ben ervan overtuigd dat we op een dag weer bij elkaar zullen komen”, zei hij.

Hoewel West erkende dat hij te openhartig was geweest in het interview, benadrukte hij dat hij niets verkeerd had gedaan. “Ik heb niets verkeerds gedaan. Ik heb alleen maar gepraat over wat ik had gezien en gehoord. Ik heb niets verkeerds gezegd”, aldus West.

Het is duidelijk dat West en Harry nog steeds veel respect voor elkaar hebben, ondanks hun beëindigde vriendschap. Hoewel West erkende dat hij te openhartig was geweest in het interview, benadrukte hij dat hij niets verkeerd had gedaan. Laten we hopen dat West en Harry op een dag weer vrienden zullen worden.