Doja Cat lanceert haar album SCARLET in september

Doja Cat heeft aangekondigd dat haar tweede studioalbum, SCARLET, in september zal worden gelanceerd. Het album volgt op haar succesvolle debuutalbum Hot Pink uit 2019.

De Amerikaanse rapper, zangeres en songwriter Doja Cat is bekend van haar hits “Say So” en “Juicy”. Deze singles stonden bovenaan de Billboard Hot 100-lijst en werden wereldwijd geprezen. Met de aankondiging van haar tweede album, SCARLET, kijken fans uit naar meer muziek van Doja Cat.

Het album zal een verscheidenheid aan muziekstijlen bevatten, waaronder rap, R&B en pop. Doja Cat heeft al een paar nummers van het album gedeeld, waaronder “Kiss Me More” met SZA en “Need To Know”. Deze nummers hebben al veel positieve reacties gekregen.

Doja Cat heeft ook aangekondigd dat ze een wereldtournee zal doen om haar album te promoten. De tournee zal beginnen in september en zal de hele wereld afreizen. Fans kunnen uitkijken naar een spetterend optreden van Doja Cat.

Doja Cat’s tweede album, SCARLET, belooft een geweldige verzameling muziek te worden. Fans kunnen niet wachten om het album in september te horen.