Dodelijke slachtoffer bij brand in psychiatrische kliniek in Poortugaal

In de nacht van zondag op maandag is er een brand uitgebroken in een psychiatrische kliniek in Poortugaal. Helaas is er één dodelijk slachtoffer gevallen bij deze brand. Er zijn ook twee gewonden gevallen die naar het ziekenhuis zijn gebracht.

De brandweer kwam snel ter plaatse en heeft de brand geblust. De oorzaak van de brand is nog onbekend. Er wordt onderzoek gedaan naar de oorzaak van de brand.

De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de omstandigheden rondom de brand. Er is een team van specialisten ingezet om de omstandigheden te onderzoeken. De politie heeft ook bevestigd dat er geen verdachten zijn aangehouden in verband met de brand.

Het dodelijke slachtoffer was een patiënt van de kliniek. De identiteit van het slachtoffer is nog niet bekend gemaakt. De familie van het slachtoffer is op de hoogte gesteld van het tragische verlies.

De brand heeft veel schade aangericht aan de kliniek. De kliniek is tijdelijk gesloten voor onderhoud en reparaties. Er wordt verwacht dat de kliniek binnen enkele weken weer open zal zijn voor patiënten.

Het is een tragisch ongeluk dat heeft geleid tot het overlijden van een patiënt. Onze gedachten gaan uit naar de familie van het slachtoffer en naar iedereen die door deze tragedie is getroffen.