Dodelijke schietpartijen in de VS: dader voortvluchtig, dit is wat we nu weten

Dodelijke schietpartijen in de VS: dader voortvluchtig, dit is wat we nu weten

De Verenigde Staten staan momenteel in shock na een reeks dodelijke schietpartijen die in verschillende steden hebben plaatsgevonden. De daders zijn voortvluchtig en er is nog veel onduidelijkheid over wat er precies is gebeurd. Hieronder zullen we de feiten bespreken die we tot nu toe weten.

De eerste schietpartij vond plaats in de stad El Paso, Texas. Een man opende het vuur in een winkelcentrum, waarbij 20 mensen omkwamen en 26 anderen gewond raakten. De dader, een 21-jarige man uit Dallas, is nog steeds voortvluchtig.

De tweede schietpartij vond plaats in Dayton, Ohio. Daar werden negen mensen gedood en 27 anderen gewond. De dader, een 24-jarige man uit de stad, werd binnen een minuut na de aanval doodgeschoten door de politie.

De derde schietpartij vond plaats in Chicago, Illinois. Daar kwamen zeven mensen om het leven en 48 anderen raakten gewond. De dader is nog steeds voortvluchtig.

De politie heeft nog geen verband gevonden tussen de schietpartijen en het lijkt erop dat de daders alleen acteerden. Er wordt vermoed dat de daders psychische problemen hadden, maar dit is nog niet bevestigd.

Er wordt momenteel onderzoek gedaan naar de achtergrond van de daders en de politie hoopt dat ze meer informatie kunnen vinden die kan helpen bij het oplossen van deze tragedie. In de tussentijd blijven de Verenigde Staten in shock achter na deze verschrikkelijke gebeurtenissen.