Dode na steekpartij in centrum van Enschede

Vandaag heeft de politie een verschrikkelijke tragedie meegemaakt in het centrum van Enschede. Er is een dode gevallen na een steekpartij. De politie is direct ter plaatse gegaan om de situatie te onderzoeken.

Volgens de politie is er een ruzie uitgebroken tussen twee mannen in het centrum van Enschede. De ruzie is uit de hand gelopen en er is een mes gebruikt. Eén van de mannen is door de steekpartij overleden.

De politie heeft direct een onderzoek ingesteld naar de omstandigheden van de steekpartij. Er is een getuige geïnterviewd die verklaard heeft dat de twee mannen elkaar al langer kenden. De politie heeft ook bevestigd dat er geen andere personen bij de steekpartij betrokken waren.

De politie heeft ook bevestigd dat er geen verdachten zijn aangehouden in verband met de steekpartij. De identiteit van de overledene is nog niet bekend gemaakt.

De politie roept iedereen op om informatie te delen over deze tragische gebeurtenis. Als u informatie heeft over de steekpartij, neem dan contact op met de politie.