Djokovic wacht op halve finale ATP Finals, Sinner door na zege

op Tsitsipas

Novak Djokovic wacht op de halve finale van de ATP Finals in Londen. De Servische tennisser heeft zich als eerste geplaatst voor de halve finales van het toernooi. Djokovic won zijn twee groepswedstrijden tegen Alexander Zverev en Diego Schwartzman.

De tweede halve finalist werd gevonden in de wedstrijd tussen Stefanos Tsitsipas en Jannik Sinner. De 19-jarige Sinner won de wedstrijd met 6-4, 6-4. Hiermee plaatste hij zich voor de eerste keer in zijn carrière voor de halve finale van een Masters-toernooi.

Sinner begon sterk aan de wedstrijd tegen Tsitsipas en won de eerste set met 6-4. In de tweede set kwam Tsitsipas sterk terug, maar Sinner bleef kalm en won uiteindelijk de set met 6-4.

Door deze overwinning heeft Sinner zichzelf op de kaart gezet als één van de beste tennissers van dit moment. Hij is de jongste speler die ooit de halve finale van een Masters-toernooi heeft bereikt.

Djokovic en Sinner zullen het tegen elkaar opnemen in de halve finale van het toernooi. De winnaar van deze wedstrijd zal het in de finale opnemen tegen Rafael Nadal of Daniil Medvedev.