Djokovic verslaat Tsitsipas moeiteloos in Parijs en treft Griekspoor in achtste finales

Novak Djokovic heeft zijn weg naar de achtste finales van het Parijse Masters-toernooi moeiteloos gevonden. De Servische tennisser versloeg de Griek Stefanos Tsitsipas in twee sets met 6-3, 6-2.

Djokovic begon sterk aan de wedstrijd en won de eerste set met 6-3. In de tweede set was hij nog dominant en won hij met 6-2. Hij liet Tsitsipas geen kans om terug te komen in de wedstrijd.

Djokovic heeft nu al vier jaar op rij de achtste finales van het Parijse Masters-toernooi bereikt. In de achtste finale zal hij het opnemen tegen de Nederlander Tallon Griekspoor.

Griekspoor versloeg eerder op de dag de Amerikaan John Isner in drie sets met 7-6, 6-7, 6-4. Het is voor Griekspoor de eerste keer dat hij de achtste finales van een Masters-toernooi bereikt.

Het duel tussen Djokovic en Griekspoor belooft een spannende wedstrijd te worden. Djokovic is een van de beste tennissers ter wereld en Griekspoor heeft al bewezen dat hij een geduchte tegenstander kan zijn.

Het is voor het eerst dat Djokovic en Griekspoor elkaar ontmoeten op het tennisveld. De Servische tennisser is echter favoriet voor de wedstrijd en zal waarschijnlijk moeiteloos doorstoten naar de kwartfinales.