Djokovic slaagt erin om eenvoudige overwinning te behalen bij terugkeer op Amerikaanse bodem

Djokovic slaagt erin om eenvoudige overwinning te behalen bij terugkeer op Amerikaanse bodem

Novak Djokovic heeft een eenvoudige overwinning behaald bij zijn terugkeer op Amerikaanse bodem. De Servische tennisser won de eerste ronde van het Citi Open in Washington DC, waar hij voor het eerst sinds de Australian Open van dit jaar weer op de baan stond.

Djokovic, de nummer één van de wereld, versloeg de Amerikaanse wildcard Tommy Paul met 6-4, 6-4. Hij had geen moeite om de overwinning binnen te halen, hoewel hij zijn best moest doen om zijn tegenstander te verslaan.

De Servische tennisser is blij dat hij weer op de baan staat na een lange pauze. Hij heeft al een paar maanden niet meer gespeeld, omdat hij een blessure had. Djokovic was blij dat hij weer kon spelen en zei dat hij het gevoel had dat hij weer thuis was.

Het Citi Open is Djokovics eerste toernooi in de Verenigde Staten sinds de Australian Open. Hij zal het toernooi verder spelen en hoopt op een goed resultaat. Als hij wint, zal hij zijn achttiende Grand Slam-titel winnen.

Djokovic heeft al veel successen behaald in de Amerikaanse competitie. Hij won vorig jaar het US Open-toernooi en heeft al vier keer eerder het Citi Open gewonnen.

Het is duidelijk dat Djokovic blij is om terug te zijn op Amerikaanse bodem. Hij heeft al laten zien dat hij in staat is om eenvoudige overwinningen te behalen en hopelijk zal hij verder succesvol zijn in het Citi Open en andere toernooien in de Verenigde Staten.