Directeur theaterhuis Likeminds geplaatst op non-actief na meldingen van ongewenst gedrag

Directeur Theaterhuis Likeminds is onlangs op non-actief geplaatst na meldingen van ongewenst gedrag. De directeur, die niet bij naam genoemd wordt, werd verantwoordelijk gehouden voor het gedrag dat door verschillende werknemers als ongewenst werd ervaren.

Volgens de directie van Theaterhuis Likeminds heeft de directeur zich niet gedragen zoals van hem verwacht werd. Na een grondig onderzoek naar de meldingen van ongewenst gedrag, heeft de directie besloten de directeur op non-actief te plaatsen.

De directie van Theaterhuis Likeminds benadrukt dat het belangrijk is dat iedereen zich veilig en gerespecteerd voelt binnen de organisatie. Ze stellen dat ze hun werknemers en klanten serieus nemen en dat ze hun verantwoordelijkheid nemen om ervoor te zorgen dat er een veilige en respectvolle omgeving is.

De directie van Theaterhuis Likeminds heeft aangegeven dat er maatregelen worden genomen om ervoor te zorgen dat dergelijke situaties in de toekomst niet meer voorkomen. Ze hebben ook aangegeven dat er een externe partij wordt ingeschakeld om een onderzoek te doen naar de meldingen van ongewenst gedrag.

Het is belangrijk dat werknemers en klanten zich veilig en gerespecteerd voelen bij Theaterhuis Likeminds. De directie heeft aangegeven dat ze hun verantwoordelijkheid nemen om ervoor te zorgen dat er een veilige en respectvolle omgeving is. Door maatregelen te nemen en externe partijen in te schakelen, hopen ze dat dergelijke situaties in de toekomst niet meer voorkomen.