Directeur Lowlands veroordeelt ophef over bijdrage journalisten als ‘ongelooflijke domheid’

De directeur van Lowlands, Eric van Eerdenburg, heeft de ophef over de bijdrage van journalisten aan het festival veroordeeld als ‘ongelooflijke domheid’. De discussie ontstond nadat bekend werd dat journalisten die naar het festival gingen, een bijdrage moesten leveren in de vorm van een artikel of een video.

Van Eerdenburg zei dat de ophef onnodig was en dat de bijdrage van journalisten al jaren een onderdeel is van de samenwerking tussen Lowlands en de media. Hij zei dat de bijdrage van journalisten een belangrijk onderdeel is van het festival, omdat het de kans biedt om meer mensen te bereiken.

De directeur benadrukte ook dat de bijdrage van journalisten vrijwillig is. Hij zei dat er geen verplichting is om iets te schrijven of te produceren, maar dat het een optie is die journalisten kunnen overwegen als ze naar het festival gaan.

Van Eerdenburg voegde eraan toe dat Lowlands altijd open staat voor feedback en dat de organisatie altijd bereid is om te luisteren naar suggesties en kritiek. Hij zei ook dat Lowlands altijd open staat voor nieuwe ideeën en initiatieven.

Het is duidelijk dat Van Eerdenburg de ophef over de bijdrage van journalisten als ‘ongelooflijke domheid’ beschouwt. Hij benadrukt dat Lowlands altijd open staat voor feedback en dat de bijdrage van journalisten vrijwillig is. Het is belangrijk om te onthouden dat Lowlands altijd open staat voor nieuwe ideeën en initiatieven.