Dingsdag neemt taken van Trainer Kohler bij FC Volendam tot winterstop over

Dingsdag neemt taken van Trainer Kohler bij FC Volendam tot winterstop over

FC Volendam heeft aangekondigd dat Dingsdag de taken van Trainer Kohler bij de club tot de winterstop overneemt. Dingsdag, die al eerder bij de club werkte, zal de verantwoordelijkheid dragen voor het trainen en coachen van de spelers.

De beslissing om Dingsdag aan te stellen komt na een reeks slechte resultaten voor de club. Trainer Kohler was al een tijdje bij de club, maar heeft niet kunnen voldoen aan de verwachtingen.

Dingsdag is een ervaren trainer met een lange staat van dienst in het voetbal. Hij heeft al eerder bij FC Volendam gewerkt en heeft veel ervaring met het trainen van spelers. Hij heeft ook als assistent-trainer gewerkt bij verschillende andere clubs.

De club is ervan overtuigd dat Dingsdag de juiste persoon is om de prestaties van de club te verbeteren. Hij zal de spelers helpen om hun spel te verbeteren en zal ook nieuwe tactieken introduceren om de club succesvol te maken.

Het is belangrijk dat de club nu haar best doet om de prestaties te verbeteren, want als ze dat niet doen, zullen ze in de tweede divisie terechtkomen. Dingsdag zal er alles aan doen om dit te voorkomen en de club weer naar de top te brengen.

FC Volendam is blij dat Dingsdag bereid is om de taken van Trainer Kohler tot de winterstop over te nemen. Ze zijn ervan overtuigd dat hij de juiste persoon is om de prestaties van de club te verbeteren en hopen dat hij de club naar een hoger niveau kan brengen.