Dick Maas bereidt vervolg op horrorfilm Amsterdamned voor, opnames in 2024

De Nederlandse regisseur Dick Maas heeft aangekondigd dat hij een vervolg op zijn klassieke horrorfilm Amsterdamned uit 1988 gaat maken. De opnames voor deze film zullen in 2024 plaatsvinden.

Amsterdamned was de eerste Nederlandse horrorfilm die een internationale release kreeg. De film werd een cult-klassieker en is nog steeds een van de meest populaire Nederlandse films. Het verhaal draait om een seriemoordenaar die zijn slachtoffers vermoordt in de Amsterdamse grachten.

Het vervolg op Amsterdamned zal gebaseerd zijn op hetzelfde verhaal, maar met een modernere setting. Het verhaal zal zich afspelen in het hedendaagse Amsterdam, waar de moordenaar opnieuw zijn slachtoffers zoekt.

Dick Maas heeft aangegeven dat de opnames voor het vervolg in 2024 zullen plaatsvinden. Er is nog geen exacte datum bekend, maar Maas heeft aangegeven dat hij de film wil maken met behulp van de nieuwste technologieën.

Het vervolg op Amsterdamned belooft een spannende en angstaanjagende film te worden. Fans van de originele film kunnen niet wachten om te zien hoe Maas de klassieke horrorfilm naar een modernere setting brengt.