Dick Advocaat besluit niet te werken op Curaçao: ‘Te veel onopgeloste zaken’

Dick Advocaat heeft besloten om niet te werken als bondscoach van het Curaçaose voetbalteam. De Nederlandse voetbalcoach zei dat er te veel onopgeloste zaken zijn om een goede prestatie te kunnen leveren.

Advocaat had de functie aangenomen in mei 2019, maar heeft nu besloten om de functie niet langer uit te oefenen. Hij zei dat er te veel problemen waren die nog niet opgelost waren, waardoor hij niet in staat was om een goede prestatie te leveren.

De voetbalcoach zei dat hij het vervelend vond om de functie neer te leggen, maar dat hij geen andere keuze had. Hij zei dat hij het beste wilde voor het team en dat hij niet in staat was om de prestaties te verbeteren als er nog steeds problemen waren.

Advocaat zei ook dat hij hoopte dat de problemen opgelost zouden worden, zodat het team weer in staat zou zijn om goed te presteren. Hij zei ook dat hij bereid was om terug te keren als de problemen opgelost waren.

Het Curaçaose voetbalteam is nu op zoek naar een nieuwe bondscoach. Er is geen tijdschema voor de zoektocht, maar het team hoopt dat het zo snel mogelijk een geschikte kandidaat kan vinden.