Dichte mist veroorzaakt ongeluk op A4 en leidt tot kilometerslange file

Dichte mist veroorzaakt ongeluk op A4 en leidt tot kilometerslange file

Vandaag heeft een ernstig verkeersongeval plaatsgevonden op de A4, waarbij een auto in dichte mist tegen een vrachtwagen is gebotst. Het ongeval heeft geleid tot een kilometerslange file.

Volgens de politie was de mist zo dicht dat de bestuurder van de auto niet in staat was om de vrachtwagen te zien. De bestuurder van de auto raakte ernstig gewond en is naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurder van de vrachtwagen is ongedeerd gebleven.

De politie heeft de weg afgesloten om het ongeluk te onderzoeken. Er is een omleiding ingesteld, maar dat heeft geleid tot een kilometerslange file. De politie waarschuwt automobilisten dat ze extra voorzichtig moeten zijn als ze in dichte mist rijden.

Het is belangrijk dat automobilisten hun snelheid aanpassen als ze door dichte mist rijden. Ze moeten ook extra alert zijn en andere voertuigen goed in de gaten houden. Als je in dichte mist rijdt, is het ook belangrijk om je lichten aan te doen, zodat andere automobilisten je kunnen zien.

Het ongeluk op de A4 is een goede herinnering aan de gevaren van dichte mist. Automobilisten moeten extra voorzichtig zijn als ze in dergelijke omstandigheden rijden, zodat er geen verdere ongelukken plaatsvinden.