Díaz van Liverpool herenigd met vader in Colombia na ontvoering

Díaz van Liverpool herenigd met vader in Colombia na ontvoering

De Colombiaanse voetballer Yeferson Díaz van Liverpool FC is herenigd met zijn vader, nadat deze was ontvoerd. Díaz’ vader, José Díaz, werd op 8 juli ontvoerd door een groep onbekende mannen in de stad Cúcuta, Colombia. Na een week van angst en onzekerheid werd hij vrijgelaten.

Yeferson Díaz is een 18-jarige voetballer die in 2017 naar Liverpool FC verhuisde om daar deel te nemen aan de jeugdopleiding. Hij heeft al meerdere wedstrijden gespeeld voor de club en wordt gezien als een veelbelovend talent.

De ontvoering van zijn vader had een grote impact op de voetballer. Yeferson Díaz zei: “Ik was erg bezorgd over mijn vader en ik wilde hem zo snel mogelijk terugzien. Ik ben zo blij dat hij veilig thuis is.”

De ontvoering van José Díaz is niet de enige recente ontvoeringszaak in Colombia. In de afgelopen maanden zijn er meerdere gevallen geweest waarbij mensen zijn ontvoerd. De Colombiaanse autoriteiten hebben verschillende maatregelen genomen om deze misdaden te bestrijden.

Yeferson Díaz is blij dat hij weer bij zijn familie is en dat zijn vader veilig thuis is. Hij heeft aangegeven dat hij zich nu weer kan concentreren op zijn voetbalcarrière bij Liverpool FC.