Deschamps verklaart steun voor Pogba na positieve dopingtest

Deschamps verklaart steun voor Pogba na positieve dopingtest

De Franse voetbalcoach Didier Deschamps heeft zijn steun uitgesproken voor Paul Pogba na diens positieve dopingtest. Pogba, een van de meest populaire voetballers ter wereld, werd vorige week getest en de resultaten waren positief. Deschamps verklaarde dat hij achter Pogba staat en dat hij ervan overtuigd is dat de voetballer niets verkeerds heeft gedaan.

Deschamps benadrukte dat Pogba een goede sportman is en dat hij altijd eerlijk is geweest. Hij voegde eraan toe dat hij ervan overtuigd is dat Pogba geen verboden stoffen heeft gebruikt. Deschamps zei ook dat hij vertrouwen heeft in de Franse antidopingautoriteiten en dat hij ervan overtuigd is dat ze de juiste beslissing zullen nemen.

Pogba heeft nog niet gereageerd op de positieve dopingtest, maar hij heeft wel verklaard dat hij geen verboden stoffen heeft gebruikt. Deschamps zei dat hij begrijpt dat Pogba geschokt is door de resultaten, maar dat hij er zeker van is dat Pogba schoon is.

De Franse antidopingautoriteiten zullen binnenkort een beslissing nemen over de positieve dopingtest van Pogba. Tot die tijd zal Deschamps blijven steunen voor de voetballer. Hij benadrukte dat hij er volledig achter staat en dat hij er zeker van is dat Pogba schoon is.