Den Bosch: 50 Auto's en Tankstations Beschadigd

Den Bosch: 50 Auto’s en Tankstations Beschadigd

Den Bosch is in shock na een reeks van vandalisme incidenten waarbij meer dan 50 auto’s en tankstations beschadigd zijn. Het vandalisme begon op zaterdagavond, toen een groep jongeren verschillende auto’s begon te beschadigen. De politie heeft meerdere verdachten gearresteerd, maar de schade is al gedaan.

De auto’s die beschadigd zijn, hebben krassen, gebroken ruiten en andere schade. Ook zijn er tankstations in de stad die beschadigd zijn. De politie heeft bevestigd dat er geen geweld is gebruikt tijdens de vandalisme.

De politie heeft een onderzoek gestart om de verantwoordelijken te vinden. Ze hebben ook gevraagd aan getuigen om informatie te delen over de incidenten. De politie heeft ook aangekondigd dat ze hard zullen optreden tegen de daders.

De stad Den Bosch is geschokt door deze incidenten. Burgemeester Jan van Zanen heeft een verklaring uitgebracht waarin hij zegt dat de stad niet tolereert dat er vandalisme wordt gepleegd. Hij heeft ook aangekondigd dat er extra maatregelen worden genomen om vandalisme in de stad te voorkomen.

De schade die is veroorzaakt door de vandalisme is enorm. De politie heeft aangekondigd dat ze hard zullen optreden tegen de daders en dat ze ervoor zullen zorgen dat de schade wordt vergoed. De stad Den Bosch zal ook maatregelen nemen om vandalisme in de toekomst te voorkomen.