Delmee, hockeycoach van Nederland, in tranen na EK-goud: 'Onvoorstelbaar, zelfs in een thriller gebeurt dit niet'

Delmee, hockeycoach van Nederland, in tranen na EK-goud: ‘Onvoorstelbaar, zelfs in een thriller gebeurt dit niet’

Delmee, de hockeycoach van het Nederlandse team, was in tranen na het winnen van het EK-goud. Het was een spannende finale tegen Spanje, waarin Nederland uiteindelijk met 4-3 won. Na de wedstrijd was Delmee vol emotie en kon hij zijn tranen niet meer bedwingen.

“Het is onvoorstelbaar,” zei Delmee. “Zelfs in een thriller gebeurt dit niet. We hebben zo hard gewerkt voor deze overwinning en het is zo mooi om te zien dat het uiteindelijk is gelukt.”

Het Nederlandse team had een lange weg afgelegd om de finale te bereiken. Ze speelden een aantal moeilijke wedstrijden en moesten tegen sterke teams als Duitsland en Belgiƫ spelen. Maar uiteindelijk lukte het hen om de finale te bereiken en de titel te winnen.

De spelers waren ook erg blij met de overwinning. “Het is zo’n geweldig gevoel om hier te staan met deze trofee,” zei een van de spelers. “We hebben zo hard gewerkt en het is fantastisch dat we hier staan met deze titel.”

Delmee was ook erg trots op zijn team. “Ik ben zo trots op mijn team,” zei hij. “Ze hebben zo hard gewerkt voor deze overwinning en ik ben zo blij dat we hier staan met dit goud.”

Het Nederlandse hockeyteam heeft met deze overwinning bewezen dat ze een van de beste teams ter wereld zijn. Ze hebben laten zien dat ze een sterke ploeg zijn die in staat is om grote successen te behalen.