Deense koningin Margrethe ontwerpt kostuums en sets voor Netflix-film ‘The Willoughbys’

Deense koningin Margrethe heeft haar talent als ontwerper laten zien voor de Netflix-film The Willoughbys. Ze heeft kostuums en sets ontworpen voor de film, die gebaseerd is op de gelijknamige kinderboekenreeks van Lois Lowry.

De koningin heeft een lange geschiedenis van het ontwerpen van kostuums en sets voor films. Ze heeft eerder kostuums ontworpen voor films zoals The Little Mermaid, The Nutcracker en The Prince of Denmark.

De koningin heeft ook een aantal van de sets ontworpen voor The Willoughbys, waaronder een kasteel, een sprookjesachtig bos en een prachtige tuin. De sets zijn prachtig en geven de film een magische sfeer.

De koningin heeft ook een aantal kostuums ontworpen voor de film. De kostuums zijn prachtig en passen perfect bij de magische sfeer van de film. Ze hebben veel verschillende stijlen, van klassieke stijlen tot moderne stijlen.

De koningin heeft ook een aantal accessoires ontworpen voor de film, waaronder hoeden, sieraden en schoenen. Deze accessoires geven de personages een unieke stijl en maken de film nog magischer.

Deense koningin Margrethe heeft met haar ontwerpen voor The Willoughbys laten zien dat ze een getalenteerd ontwerper is. Haar kostuums en sets geven de film een magische sfeer en maken het een unieke ervaring.