Dee van der Zeeuw verwacht tweede kind

je

De Nederlandse voetballer, Dee van der Zeeuw, heeft aangekondigd dat hij en zijn vrouw verwachten hun tweede kindje. De voetballer, die momenteel bij FC Utrecht speelt, deelde het goede nieuws op zijn Instagram-account.

Van der Zeeuw en zijn vrouw, die al een dochter hebben, zijn erg blij met deze verrassing. In zijn post schreef hij: “We zijn zo blij om te kunnen aankondigen dat we een tweede kindje verwachten! We kunnen niet wachten om onze kleine familie uit te breiden.”

Van der Zeeuw heeft al een druk leven met zijn carrière als voetballer en zijn gezin. Maar hij is er klaar voor om zich aan deze nieuwe verantwoordelijkheid te wijden. Hij zei: “Ik ben er klaar voor om mijn rol als vader nog meer te omarmen en ik kijk ernaar uit om mijn tweede kindje te verwelkomen.”

Van der Zeeuw is niet de enige voetballer die recentelijk heeft aangekondigd dat hij een tweede kindje verwacht. Ook andere Nederlandse voetballers, zoals Steven Berghuis en Daley Blind, hebben recentelijk aangekondigd dat ze hun gezin gaan uitbreiden.

Het is duidelijk dat de voetballers hun verantwoordelijkheden als vaders serieus nemen en hun gezinnen uitbreiden. We wensen Dee van der Zeeuw en zijn gezin veel geluk met hun tweede kindje!