De vrouwelijke zangeres van The Pogues, MacGowan, hoopt dat hun hit ‘Fairytale of New York’ nummer 1 wordt.

De Ierse folkrockband The Pogues heeft een van de meest herkenbare kersthits uitgebracht: ‘Fairytale of New York’. De zangeres van de band, Kirsty MacGowan, hoopt dat hun hit nummer 1 wordt in de hitlijsten.

MacGowan is een zangeres met een lange carrière. Ze begon als zangeres bij The Nips, waarna ze bij The Pogues kwam. Met The Pogues heeft ze veel succes gehad. Hun hit ‘Fairytale of New York’ is een van de meest gedraaide kersthits.

MacGowan heeft gezegd dat ze het geweldig zou vinden als ‘Fairytale of New York’ nummer 1 wordt in de hitlijsten. Ze heeft ook gezegd dat ze het een geweldige prestatie zou vinden als ze deze prestatie zou kunnen bereiken.

De band heeft al een aantal keren geprobeerd om hun hit nummer 1 te maken, maar het is hen nog niet gelukt. MacGowan is echter optimistisch en hoopt dat ze deze keer wel succesvol zullen zijn.

Het is duidelijk dat MacGowan erg trots is op haar werk met The Pogues en dat ze graag wil dat hun hit nummer 1 wordt. Als ze dit doel bereikt, zal dit een grote prestatie zijn voor de band en voor MacGowan.