de VriesRoyce de Vries blij met serie gebaseerd op boek van zijn vader Peter R. de Vries

De VriesRoyce de Vries is erg blij met de nieuwe serie die gebaseerd is op het boek van zijn vader Peter R. de Vries. De serie, getiteld ‘De VriesRoyce de Vries’, zal worden uitgezonden op de Nederlandse televisie.

De serie is gebaseerd op het boek van Peter R. de Vries, dat in 2017 werd uitgebracht. Het boek gaat over de levensverhalen van de VriesRoyce de Vries, een Nederlandse crimineel die in de jaren ’90 actief was in het Nederlandse criminele circuit.

De serie zal worden uitgezonden op NPO 3 en wordt geproduceerd door de Nederlandse producent Endemol Shine Group. De serie zal bestaan uit acht afleveringen en zal worden geregisseerd door de Nederlandse regisseur Tim Oliehoek.

De VriesRoyce de Vries is erg blij met de serie en hij is er trots op dat zijn verhaal nu op televisie te zien zal zijn. Hij hoopt dat mensen die het boek hebben gelezen, maar ook mensen die nog nooit van hem gehoord hebben, de serie zullen kijken.

De serie zal naar verwachting in 2021 worden uitgezonden en het is een van de meest verwachte series van het jaar. De makers van de serie hopen dat het een succesvolle serie wordt en dat het een interessant verhaal vertelt over een man die een leven leidde dat vol spanning en avontuur was.