De Rolling Stones brengen nieuw album uit met Lady Gaga en Elton John

De Rolling Stones brengen nieuw album uit met Lady Gaga en Elton John

De Rolling Stones, een van de meest iconische rockbands ter wereld, hebben aangekondigd dat ze een nieuw album uitbrengen met gastoptredens van Lady Gaga en Elton John. Het album, dat de titel ‘Living in a Ghost Town’ draagt, is het eerste album van de band sinds hun laatste release in 2016.

De samenwerking tussen de Rolling Stones en Lady Gaga en Elton John is een unieke gelegenheid om de legendarische rockband samen met twee van de meest invloedrijke artiesten van deze tijd te zien. De samenwerking is ook een goede manier om de muziekstijl van de Rolling Stones te verrijken met een moderne twist.

Het album zal bestaan uit acht nummers die allemaal door de Rolling Stones zelf geschreven zijn. De nummers zullen een mix zijn van rock, pop en soul. De nummers zullen ook een aantal gastoptredens bevatten van Lady Gaga en Elton John, waardoor het album een unieke mix van stijlen zal hebben.

De Rolling Stones hebben al veel succesvolle albums uitgebracht in hun lange carrière, maar dit album belooft iets heel anders te zijn. Het is een kans voor fans om de band te horen samenwerken met twee van de meest invloedrijke artiesten van deze tijd. Het album zal beschikbaar zijn op alle streamingdiensten op 13 juli 2020.

Het is duidelijk dat de Rolling Stones hun fans niet teleur willen stellen met hun nieuwe album. Met Lady Gaga en Elton John aan boord belooft het album een unieke mix van stijlen en invloeden te worden. Fans kunnen niet wachten om het album te horen en kunnen niet wachten om te zien wat de band nog meer in petto heeft.