De Rolling Stones brengen liveversie van hun nieuwe album Hackney Diamonds uit

De Rolling Stones brengen liveversie van hun nieuwe album Hackney Diamonds uit

De Rolling Stones, een van de meest legendarische rockbands aller tijden, hebben hun nieuwe album Hackney Diamonds uitgebracht. De band heeft een liveversie van het album gemaakt, die fans over de hele wereld kunnen bekijken.

Het album bevat een aantal klassieke Rolling Stones-nummers, waaronder “Gimme Shelter” en “Sympathy for the Devil”. De band heeft ook een aantal nieuwe nummers toegevoegd, waaronder “Dancing in the Street” en “Rock and Roll All Nite”. De liveversie van het album is opgenomen in de Hackney Empire Theatre in Londen.

De Rolling Stones hebben de liveversie van Hackney Diamonds uitgebracht om hun fans een unieke kans te geven om hun muziek te ervaren. De band heeft ook een aantal speciale gasten uitgenodigd om deel te nemen aan de opname, waaronder de Britse rapper Stormzy.

De liveversie van Hackney Diamonds is nu beschikbaar op streamingplatforms zoals Spotify en Apple Music. Fans kunnen ook een fysieke versie van het album kopen, die exclusief verkrijgbaar is bij de Rolling Stones-winkel.

De Rolling Stones blijven hun fans verrassen met hun muziek. De liveversie van Hackney Diamonds is een geweldige manier om hun fans te laten genieten van hun muziek. Als je fan bent van de Rolling Stones, dan is dit album zeker iets voor jou!