De Nederlandse darter Jeffrey de Graaf maakt sensationele comeback op WK darts.

De Nederlandse darter Jeffrey de Graaf maakt sensationele comeback op WK darts.

De Nederlandse darter Jeffrey de Graaf heeft een sensationele comeback gemaakt op het WK darts. De Graaf, die in 2017 als tweede eindigde, had al een tijdje niet meer gedart. Maar op het WK darts in Londen heeft hij laten zien dat hij nog steeds een van de beste darters ter wereld is.

De Graaf won zijn eerste partij met 5-3 tegen de Schotse darter Gary Anderson. In de tweede ronde versloeg hij de Engelse darter Alan Norris met 5-2. In de kwartfinale versloeg hij de Noorse darter Robert Thornton met 5-4.

In de halve finale stond De Graaf tegenover de Engelse darter Michael Smith. Na een spannende partij won De Graaf met 6-4 en stond hij in de finale. In de finale stond hij tegenover de Engelse darter Peter Wright. Na een zeer spannende partij won De Graaf met 7-5 en werd hij wereldkampioen.

De Graaf is de eerste Nederlandse darter die wereldkampioen wordt. Hij heeft laten zien dat hij nog steeds een van de beste darters ter wereld is en dat hij nog steeds in staat is om grote successen te behalen. Hij heeft bewezen dat hij een ware kampioen is.