De National, LCD Soundsystem en RAYE spelen volgend jaar op Down The Rabbit Hole

Down The Rabbit Hole is een jaarlijks terugkerend muziekfestival in Nederland. Dit jaar zal het festival plaatsvinden van vrijdag 26 juni tot en met zondag 28 juni 2020. Het festival heeft een gevarieerd programma met optredens van bekende artiesten uit binnen- en buitenland.

Dit jaar hebben de organisatoren van Down The Rabbit Hole een aantal grote namen aangekondigd die op het festival zullen optreden. De National, LCD Soundsystem en RAYE zijn drie van deze artiesten.

De National is een Amerikaanse indie rockband die in 1999 werd opgericht. De band heeft al vele albums uitgebracht en heeft meerdere Grammy Award-nominaties gekregen. Hun muziek is een mix van rock, folk en pop.

LCD Soundsystem is een Amerikaanse dance-punk band die in 2002 werd opgericht. De band heeft meerdere albums uitgebracht en heeft meerdere Grammy Award-nominaties gekregen. Hun muziek is een mix van dance, punk, rock, funk en disco.

RAYE is een Britse singer-songwriter die in 2015 werd opgericht. Ze heeft meerdere singles uitgebracht en heeft meerdere Brit Awards-nominaties gekregen. Haar muziek is een mix van R&B, pop en hip-hop.

Het belooft een geweldig festival te worden met optredens van deze drie geweldige artiesten. Als je van deze stijlen van muziek houdt, dan is Down The Rabbit Hole een festival dat je niet mag missen!