De meeste stempassen werden goed bezorgd, maar duizenden keren ging het mis

De verkiezingen staan voor de deur en dat betekent dat veel mensen hun stempassen hebben ontvangen. De meeste stempassen zijn goed bezorgd, maar helaas ging het in duizenden gevallen mis.

Het is belangrijk dat iedereen zijn of haar stem kan uitbrengen, maar helaas is dat niet altijd mogelijk. Er zijn verschillende redenen waarom een stempas niet bezorgd kan worden. Soms is er een fout gemaakt bij het invoeren van de adresgegevens, waardoor de stempas naar het verkeerde adres is gestuurd. In andere gevallen is de stempas simpelweg niet aangekomen.

Gelukkig kunnen mensen die hun stempas niet hebben ontvangen, een vervangende stempas aanvragen bij hun gemeente. Ook als je je stempas kwijt bent, kun je een vervangende stempas aanvragen. Om ervoor te zorgen dat je op tijd een vervangende stempas krijgt, is het belangrijk om zo snel mogelijk contact op te nemen met je gemeente.

Het is belangrijk dat iedereen zijn of haar stem kan uitbrengen. Daarom is het goed om te weten dat er hulp beschikbaar is als je je stempas niet hebt ontvangen. Neem zo snel mogelijk contact op met je gemeente als je denkt dat je stempas niet goed bezorgd is of als je hem kwijt bent.