De Killers stoppen met opnemen van album vanwege 'crisis' van zanger Brandon Flowers

De Killers stoppen met opnemen van album vanwege ‘crisis’ van zanger Brandon Flowers

De Killers, een Amerikaanse rockband uit Las Vegas, heeft aangekondigd dat ze voorlopig geen nieuw album zullen opnemen. De band heeft dit besluit genomen vanwege een ‘crisis’ die zanger Brandon Flowers doormaakt.

De Killers hebben al vier studioalbums uitgebracht sinds hun debuut in 2004. Hun meest recente album, ‘Wonderful Wonderful’, verscheen in 2017. De band heeft ook een aantal succesvolle singles uitgebracht, waaronder ‘Mr. Brightside’ en ‘Human’.

De band heeft laten weten dat ze voorlopig geen nieuw album zullen opnemen vanwege een ‘crisis’ die zanger Brandon Flowers doormaakt. Flowers heeft niet veel meer gezegd over deze crisis, maar hij heeft wel gezegd dat hij de tijd nodig heeft om zichzelf te herstellen.

Hoewel de band geen nieuw album zal opnemen, hebben ze wel aangekondigd dat ze nog steeds optredens zullen geven. Ze hebben ook aangekondigd dat ze hun best zullen doen om hun fans te blijven vermaken met hun muziek.

Hoewel de band geen nieuw album zal opnemen, zijn fans nog steeds optimistisch dat ze op een dag weer een nieuw album zullen uitbrengen. Fans hopen dat Brandon Flowers snel hersteld zal zijn en dat de band weer aan de slag kan gaan met het opnemen van een nieuw album.