De Eredivisie en Eerste Divisie potindeling bekend: dit zijn de mogelijke tegenstanders van Ajax en AZ

De Eredivisie en Eerste Divisie potindeling bekend: dit zijn de mogelijke tegenstanders van Ajax en AZ

De Eredivisie en Eerste Divisie potindeling is bekendgemaakt. Dit betekent dat de mogelijke tegenstanders van Ajax en AZ voor het komende seizoen bekend zijn.

Ajax zal in de Eredivisie spelen tegen de andere 15 clubs in de competitie. Daarnaast zal het team ook spelen tegen de nummers 1 en 2 uit de Eerste Divisie. Deze clubs zijn FC Den Bosch, FC Eindhoven, Jong Ajax, Jong PSV, NAC Breda, NEC Nijmegen, SC Cambuur, SC Telstar, Sparta Rotterdam, TOP Oss, VVV-Venlo, De Graafschap, FC Emmen, FC Volendam en Go Ahead Eagles.

AZ zal ook spelen tegen de andere 15 clubs in de Eredivisie. Daarnaast zal het team ook spelen tegen de nummers 3 tot en met 8 uit de Eerste Divisie. Deze clubs zijn Almere City FC, FC Dordrecht, FC Oss, Helmond Sport, MVV Maastricht, RKC Waalwijk, Roda JC Kerkrade en FC Utrecht.

Het belooft dus een interessant seizoen te worden voor Ajax en AZ. Beide teams zullen het opnemen tegen sterke tegenstanders uit de Eredivisie en Eerste Divisie. Het belooft een spannend seizoen te worden met veel mooie wedstrijden.