De Detroit Pistons evenaren langste verliesreeks ooit in NBA na nieuwe nederlaag

De Detroit Pistons hebben een nieuwe nederlaag geleden, waardoor ze de langste verliesreeks ooit in de NBA hebben geëvenaard. De Pistons verloren hun laatste zestien wedstrijden, wat gelijk staat aan de langste verliesreeks ooit in de NBA. De reeks begon op 7 januari met een verlies tegen de Miami Heat.

De Pistons hebben al een aantal weken een moeilijke tijd. Ze hebben al veertien wedstrijden op rij verloren, waaronder een paar zware nederlagen. De laatste twee wedstrijden werden verloren tegen de Milwaukee Bucks en de Dallas Mavericks.

De Pistons hebben een aantal grote problemen gehad tijdens deze reeks. Hun verdediging heeft het moeilijk gehad, waardoor ze veel punten tegen krijgen. Ook hebben ze veel problemen gehad met het scoren van punten. Ze hebben veel moeite gehad om hun aanvallen goed uit te voeren en om open schoten te maken.

De Pistons zullen nu proberen om deze reeks te doorbreken. Ze hebben nog een paar wedstrijden te gaan voordat de All-Star break begint, dus ze zullen proberen om deze wedstrijden te winnen. Als ze dat doen, zal hun seizoen er een stuk beter uitzien dan nu.

Het is duidelijk dat de Pistons een moeilijke tijd doormaken. Ze zullen hard moeten werken om hun seizoen nog te redden en om deze verliesreeks te doorbreken. Als ze dat lukt, zal hun seizoen er weer veel beter uitzien dan nu.