De Bruyne helpt Manchester City naar ruime zege in FA Cup met assist bij rentree

De Bruyne helpt Manchester City naar ruime zege in FA Cup met assist bij rentree

De voetbalwereld stond stil toen Kevin De Bruyne na een lange blessureperiode terugkeerde op het veld. De Belgische middenvelder had al maanden gewacht op zijn rentree en deze kwam uiteindelijk tijdens de FA Cup-wedstrijd tussen Manchester City en Burnley. De Bruyne liet zien waarom hij zo belangrijk is voor Manchester City door een assist te geven bij de 1-0 voorsprong van de Citizens.

De Bruyne begon de wedstrijd op de bank, maar werd al snel ingebracht door manager Pep Guardiola. Hij verving Bernardo Silva in de 67e minuut en liet meteen zijn klasse zien. Na een goede aanval over meerdere schijven, kon De Bruyne de bal naar Gabriel Jesus spelen, die vervolgens de 1-0 scoorde.

Na de wedstrijd was Guardiola erg tevreden over de prestatie van De Bruyne. “Het was geweldig om Kevin terug te zien op het veld. Hij heeft laten zien waarom hij zo belangrijk is voor ons team. Hij had een geweldige assist en heeft ons geholpen om deze wedstrijd te winnen”, aldus Guardiola.

De Bruyne was ook blij met zijn rentree en was erg dankbaar voor de steun van zijn teamgenoten. “Ik ben blij dat ik weer terug ben op het veld. Ik heb hard gewerkt om hier te komen en ik ben dankbaar voor alle steun die ik heb gekregen van mijn teamgenoten en stafleden. Ik ben blij dat ik hen heb kunnen helpen om deze wedstrijd te winnen”, aldus De Bruyne.

Met deze ruime zege heeft Manchester City een goede stap gezet richting de finale van de FA Cup. De Bruyne heeft hier een belangrijke rol in gespeeld door een assist te geven bij zijn rentree. Als hij fit blijft, kan hij Manchester City helpen om de titel te winnen.