De 22e winnaar van De slimste mens is bekendgemaakt

Afgelopen maandag werd de 22e winnaar van De slimste mens bekendgemaakt. Na een spannende finale tussen de vier finalisten, heeft de jury besloten dat de winnaar van deze editie is: Jeroen van Koningsbrugge.

Jeroen is een Nederlandse acteur en cabaretier die bekend staat om zijn humor en intelligentie. Hij heeft al veel prijzen gewonnen, waaronder Gouden Kalveren, Gouden Televizier-Ringen en een Gouden Kalf.

In de finale moest Jeroen het opnemen tegen drie andere finalisten: de Nederlandse televisiepresentator Jeroen Kijk in de Vegte, de Belgische actrice en presentatrice Eline De Munck en de Nederlandse komiek en presentator Jochem Myjer.

De jury was onder de indruk van Jeroens intelligentie en zijn vermogen om snel te denken. Uiteindelijk werd hij uitgeroepen tot winnaar van De slimste mens.

Jeroen was erg blij met zijn overwinning en bedankte de jury voor hun keuze. Hij zei: “Ik ben zo blij dat ik de winnaar ben! Dit is echt een geweldige prestatie en ik ben zo dankbaar voor deze kans.”

Het was een spannende finale en Jeroen heeft bewezen dat hij echt een slimme mens is. We feliciteren hem met zijn overwinning!