Davy Klaassen verlaat Ajax definitief en tekent bij Internazionale: Een einde aan de clubicoon van Ajax

Davy Klaassen heeft een definitieve transfer naar Internazionale gemaakt. De voormalige clubicoon van Ajax heeft de stap gemaakt naar de Italiaanse topclub. Klaassen speelde sinds 2011 voor Ajax, waar hij een van de meest succesvolle spelers was.

Klaassen werd geboren in Hilversum en begon zijn carrière bij de jeugdopleiding van Ajax. In 2011 maakte hij zijn debuut in het eerste elftal en werd al snel een belangrijke speler. In de afgelopen zes jaar heeft hij meerdere prijzen gewonnen, waaronder twee Eredivisie-titels, twee KNVB-bekerwinnaars en een Johan Cruijff Schaal.

De afgelopen maanden was er veel speculatie over een mogelijke transfer van Klaassen naar Internazionale. De Italiaanse club was geïnteresseerd in de middenvelder en heeft uiteindelijk een deal gesloten met Ajax. Klaassen heeft een contract getekend voor vier jaar bij Internazionale.

Met de transfer van Klaassen komt er een einde aan zijn tijd bij Ajax. Hij was een clubicoon en een populaire speler bij de fans. Klaassen heeft veel betekend voor Ajax en zal gemist worden door de supporters.

Hoewel Klaassen vertrekt, is er nog steeds veel talent bij Ajax. De club heeft veel jonge spelers die klaar zijn om hun kans te grijpen. Met deze spelers kan Ajax hopelijk weer veel successen behalen in de toekomst.