Davis Cup-team teleurgesteld na uitschakeling tegen Italië: 'Het was de Sinner-show'

Davis Cup-team teleurgesteld na uitschakeling tegen Italië: ‘Het was de Sinner-show’

De Nederlandse Davis Cup-team is teleurgesteld na hun uitschakeling tegen Italië. Na een goede start met een winst van het dubbelspel, verloor Nederland de volgende twee wedstrijden. De Italiaanse speler Jannik Sinner was de grote man van de dag.

Het Nederlandse team begon sterk met een winst van het dubbelspel. Jean-Julien Rojer en Wesley Koolhof wonnen met 6-3, 6-4 van Simone Bolelli en Fabio Fognini. Het was een goede prestatie van het Nederlandse team, maar helaas was dat niet genoeg om de wedstrijd te winnen.

In de eerste enkelspelwedstrijd verloor Robin Haase van Jannik Sinner. Haase kon niet bijbenen met de jonge Italiaan, die een sterke prestatie neerzette. Haase verloor met 6-3, 6-2.

In de tweede enkelspelwedstrijd verloor Botic van de Mebius van Jannik Sinner. Ook hier kon Botic van de Mebius niet bijbenen met Sinner, die een sterke prestatie neerzette. Botic van de Mebius verloor met 6-2, 6-4.

Na de wedstrijd was het Nederlandse team teleurgesteld. “Het was de Sinner-show vandaag”, zei teamcaptain Paul Haarhuis. “Hij speelde gewoon beter dan onze spelers.”

Hoewel het Nederlandse team teleurgesteld is, zijn ze trots op hun prestaties. “We hebben ons best gedaan”, zei Haarhuis. “We hebben hard gewerkt en we zijn blij dat we zo ver zijn gekomen.”

Het Nederlandse team zal nu hun aandacht richten op de volgende Davis Cup-wedstrijd. Ze hopen dat ze dan beter presteren en dat ze een betere uitslag kunnen behalen.