David Jan Godfroid, NOS-correspondent, stopt met werken vanwege gezondheidsredenen

David Jan Godfroid, NOS-correspondent, heeft aangekondigd dat hij stopt met werken vanwege gezondheidsredenen. Deze aankondiging komt als een schok voor de Nederlandse media.

Godfroid was al meer dan twintig jaar werkzaam als correspondent voor de NOS. Hij was een van de meest ervaren journalisten in de branche. Hij heeft verslag gedaan vanuit veel verschillende landen, waaronder Irak, Afghanistan en Libiƫ.

Godfroid heeft aangegeven dat hij zijn gezondheid boven alles stelt en dat hij daarom heeft besloten om te stoppen met werken. Hij heeft een verklaring afgegeven waarin hij zegt dat hij de afgelopen jaren veel stress heeft ervaren en dat dit een negatieve invloed heeft gehad op zijn gezondheid.

De NOS heeft een verklaring uitgegeven waarin ze hun respect uitspreken voor Godfroid en zijn beslissing om te stoppen met werken. Ze hebben ook aangegeven dat ze Godfroid zullen missen en dat ze hem dankbaar zijn voor zijn jarenlange inzet en bijdrage aan de NOS.

Het is duidelijk dat Godfroid een grote verlies is voor de Nederlandse media. Zijn ervaring en kennis zullen gemist worden. We wensen hem alle goeds toe in de toekomst en hopen dat hij weer gezond wordt.