Dave Roelvink wordt opnieuw opgenomen in afkickkliniek

Dave Roelvink, de bekende Nederlandse zanger en tv-persoonlijkheid, is opnieuw opgenomen in een afkickkliniek. Dit is al de tweede keer in twee jaar tijd dat Roelvink zich heeft aangemeld voor behandeling.

De zanger heeft bekend gemaakt dat hij een alcoholverslaving heeft en dat hij deze wil aanpakken. Roelvink heeft ook toegegeven dat hij een verslaving heeft aan drugs, waaronder cocaïne.

Roelvink heeft aangegeven dat hij zich realiseert dat hij hulp nodig heeft en dat hij bereid is om alles te doen om zijn verslaving te overwinnen. Hij heeft ook gezegd dat hij zich realiseert dat het een lange weg is om van zijn verslaving af te komen, maar dat hij er klaar voor is om de strijd aan te gaan.

Roelvink heeft verklaard dat hij de steun van zijn familie en vrienden nodig heeft om deze strijd te winnen. Hij heeft ook gezegd dat hij dankbaar is voor de steun die hij van hen krijgt.

Het is duidelijk dat Roelvink bereid is om alles te doen om van zijn verslaving af te komen. We hopen dat hij deze keer succesvol zal zijn en dat hij weer gezond en gelukkig zal worden.