Darter De Graaf maakt geschiedenis op het WK met Zweedse primeur: 'Ik heb er veel vrienden bij'

Darter De Graaf maakt geschiedenis op het WK met Zweedse primeur: ‘Ik heb er veel vrienden bij’

Darter Jeffrey de Graaf heeft op het wereldkampioenschap darten geschiedenis geschreven. De Nederlander won de finale van de Zweedse darter Daniel Larsson en werd daarmee de eerste Nederlander die ooit een wereldkampioenschap darten won in Zweden.

De Graaf was duidelijk verrast door zijn overwinning. “Ik had nooit verwacht dat ik hier zou winnen. Ik ben zo blij dat ik deze prestatie heb kunnen neerzetten”, aldus De Graaf.

De Graaf had veel steun van zijn vrienden en familie tijdens de finale. “Ik heb veel vrienden bij me gehad die me hebben aangemoedigd. Zonder hun steun had ik dit nooit kunnen bereiken”, aldus De Graaf.

De Graaf is nu de trotse bezitter van de wereldtitel en hoopt dat hij kan blijven presteren. “Ik hoop dat ik mijn prestaties kan blijven verbeteren en meer titels kan winnen. Ik ben er klaar voor om mijn beste darten te laten zien”, aldus De Graaf.

De Graaf is een inspiratie voor veel jonge darters die hopen ooit een wereldkampioenschap te winnen. “Ik hoop dat ik een voorbeeld kan zijn voor andere darters die ook hun dromen willen verwezenlijken”, aldus De Graaf.

Met zijn overwinning heeft De Graaf geschiedenis geschreven en heeft hij bewezen dat Nederlandse darters de beste ter wereld zijn. Hij is een inspiratie voor veel jonge darters die hopen ooit een wereldkampioenschap te winnen.